IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

35 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Zgłaszanie turniejów, Chcesz zorganizować turniej? Napisz!
Brat
post Feb 15 2007, 18:29
Post #1

Imperator

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 55
Klan: TEAM7
Zespół: Chelsea

Witam,

w tym topicu zgłaszamy propozycje organizacji turów.

Zgłoszenie winno wyglądać:

- termin
- organizator
- zawartość pierwszego posta z informacją o turnieju, czyli jak do tej pory

np:

- 31.14.2067
- BraTchu
- Zapraszam na wspaniały wypasiony, jedyny turniej w PES6, (tutaj opis rzogrywek, regulamin itd.) blablabla

po weryfikacji modzi będą decydować o dodaniu turnieju do listy turniejów planownych.

brt
Go to the top of the page

+Quote Post
Toni
post Feb 15 2007, 23:43
Post #2

Użytkownik nr: 61
Zespół: MU ,ANGLIA

CZEMU WRZUCILES MOJEGO TURA DO JAKIś LOKALNYCH?????????? MOZE GO CAłKIEM WYRZUć!!!

WIDZE ,żE NA TEJ SCENIE PESA CORAZ BARDIEJ ODPIERDALACIE MANIANE

Ten post został edytowany przez Toni: Feb 15 2007, 23:44

+Quote Post
Luki_K
post Feb 15 2007, 23:52
Post #3

Grupa: Radni
Użytkownik nr: 52
Klan: Delta/Renshu
Zespół: Valencia

Cytat(Toni @ Feb 15 2007, 22:43:42) [snapback]22034[/snapback]
CZEMU WRZUCILES MOJEGO TURA DO JAKIś LOKALNYCH?????????? MOZE GO CAłKIEM WYRZUć!!!

WIDZE ,żE NA TEJ SCENIE PESA CORAZ BARDIEJ ODPIERDALACIE MANIANE

Zeby moze w koncu postawic na rozwiniecie sceny a jak sie nie myle to twoje turnieje nam tego nie zapewniają...
Moze w koncu ktos z Lodzi zorganizuje turniej,z tego co wiem jest tam bardzo duzo graczy ktorzy nie jezdzą na inne tury...

+Quote Post
GOPA
post Feb 16 2007, 00:00
Post #4

Użytkownik nr: 100
Zespół: Ruch Chorzow

- majowka
- Szynka
- nie trzeba reklamowac cool.gif

Szynka zaklepuje termin , kto sie wpierdoli ma w ryja i spalimy mu bude cool.gif

+Quote Post
chicken_rasta
post Feb 16 2007, 00:01
Post #5

Użytkownik nr: 766
Klan: INKWIZYCJA
Zespół: TKS HUTNIK SZCZYTNA

Czas na Dolny Śląsk
Polanica Zdr.-->Szczytna(Miedzyzdroje)-->Duszniki Zdr.

1. 24 marca 2007
2. Chicken_rasta
3. Szczytn@ Cup 2007 - turniej o puchar burmistrza miasta Szczytna

gramy na zasadach turnieju rankingowego

Wpisowe : 10 zł (przywieziene sprzetu tv lub ps2 wyklucza z opłat)

Ten post został edytowany przez chicken_rasta: Feb 16 2007, 00:07

+Quote Post
Toni
post Feb 16 2007, 00:02
Post #6

Użytkownik nr: 61
Zespół: MU ,ANGLIA

CO MOZESZ WIEDZIEC O TURNIEJU KTóRY SIE MA DOPIERO ODBYć I CO ON MOżE ZAPEWNIC???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAUWAż PEWNE WAZNE SłOWO!!!!!!!
REAKTYWACJA

+Quote Post
JulJan
post Feb 16 2007, 00:12
Post #7

Inkwizytor

Grupa: Administratorzy
Użytkownik nr: 138
Klan: Inkwizycja
Zespół: Only England(Gerrard)

Cytat(Toni @ Feb 15 2007, 23:02:12) [snapback]22046[/snapback]
CO MOZESZ WIEDZIEC O TURNIEJU KTóRY SIE MA DOPIERO ODBYć I CO ON MOżE ZAPEWNIC???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAUWAż PEWNE WAZNE SłOWO!!!!!!!
REAKTYWACJA

zaówasz Toni ze w twoim pszypatku waszne slowa maja niewiele wspólnego z żecziwystoscia.

Ps GOPA o majówce Szynki to nawet moja żona wie,wiec bez obaw.

Pzdr

JJ

+Quote Post
post Feb 16 2007, 00:17
Post #8

Grupa:
Użytkownik nr: 0
Klan: Gałka Team
Zespół: ACMilan, Włochy (R.Baggio)

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Cytat(GOPA @ Feb 15 2007, 23:00:13) [snapback]22043[/snapback]
- majowka

Szynka zaklepuje termin , kto sie wpierdoli ma w ryja i spalimy mu bude cool.gif

kusi mnie by zaryzykować hahaha.gif

+Quote Post
Bolek87
post Feb 16 2007, 00:17
Post #9

Wroc?aw <serducho>

Użytkownik nr: 17
Zespół: Milan , Włochy

z całym szacunkiem Toni dla Twoich turów , robisz już 3 edycje , 2 poprzednie ... byly jakie były , nie chce do nich wracać , ale scena pes-a , to nie tylko Śląsk!! dajmy szanse też innym regionom:) dlatego uważam że powinieneś zrobić turniej innym razem a teraz dac szanse turniejowi w Kłodzku smile.gif
dla was to wygoda zrobić turniej w Wodzisławiu czy w Rybniuku , bo macie tam godzinke drogi , ale co mają powiedziec inne osoby z poza Śląska ?? apaluje do jakegoś moda żeby przemysąłem sprawe i postawił na turniej w Kłodzku smile.gif

+Quote Post
GOPA
post Feb 16 2007, 00:18
Post #10

hehehehe widze ze masz dobrze doinformowana zone tongue.gif

Toni spokojnie !! ja uwazam ze turnieje miejscowe to takie ktore nie spelniaja wymagan naszej sceny i sa organizowane bardziej do pogrania niz wygrania.Np tury na 32 osoby itp.
Turniej ogloszony w prasie i na forum, gdzie zapraszam sie ludzi z calej polski to raczej nie jest turniej okregowy.A to ze Toni juz raz zjebal tura to panowie ....... kazdy sie uczy na swoich i cudzych bledach.Nikt z nas nie byl alfa i omega w organizacji od urodzenia wink.gif A dobrze wiemy jak trudno cos takiego zrobic i utrzymac wszystko w rydzach.
Popieram Toniego square.gif

+Quote Post
post Feb 16 2007, 00:21
Post #11

Grupa:

Ostrzeżenia:
(0%) -----

ja też jestem za Tonim, to że coś mu nie wychodzi nie znaczy że mamy go dyskryminować. Skoro wszystko narazie jest ok to czemu ma być lokalny i mamy dawać szanse Kłodzku ? A zamknąć chciał żeby tam narazie nikt nic nie pisał, ma prawo do tego.

+Quote Post
Bolek87
post Feb 16 2007, 00:25
Post #12

Wroc?aw <serducho>

Cytat(ARO @ Feb 15 2007, 23:21:08) [snapback]22057[/snapback]
ja też jestem za Tonim, to że coś mu nie wychodzi nie znaczy że mamy go dyskryminować. Skoro wszystko narazie jest ok to czemu ma być lokalny i mamy dawać szanse Kłodzku ? A zamknąć chciał żeby tam narazie nikt nic nie pisał, ma prawo do tego.

no ok , niech Toni zrobi potem 4 i 5 edycje , bo czemu nie ? a dlaczego scena ma sie rozijac tylko na Śląsku ? mad.gif i ogolem najlepiej niech cały terminarz wygląda tak: Wodzisław . Rybnik , Gliwice , Wodzisław , Rybnik itp mad.gif dlaczego nie chcecie dać szansy innym turnijom ?? w innych częściach Polski ? jezeli będziemy tak postepowac to scena nigdy sie nie rozwinie , a czy o to wam chodzi ?

+Quote Post
GOPA
post Feb 16 2007, 00:29
Post #13

Bolek a kiedy ty chcesz robic ??

+Quote Post
Luki_K
post Feb 16 2007, 00:31
Post #14

Dobrze ale zauwaz GOPA ze cały czas są turnieje na Sląsku i cos trzeba z tym zrobic.Jak wiemy Toniemu nie wypaliły 2 edycje,cos czuje ze taa reaktykacja bedzie wiecznoscią...
Nie apeluje tu zeby zawiesic turniej w Rybniku czy zrobic z niego tur lokalny ale zeby robic tur raz na jakis czas w danym regionie Polski.Moze wtedy było by mniej turów np 1 w miesiącu i jestem przekonany ze i na turniej w kłodzku wpadło by wiecej osob.A tak mamy 4 tury na 2 miechy w Wodzisławiu/Rybniku i wiemy juz ze sląsk w wiekszosci nie przyjedzie do Wawy czy innego miasta na tur,bo po co jak zaraz bedą znowu mieli u siebie to chyba logiczne dry.gif
Cos trzeba w koncu z tym zrobic.GOPA mam nadzieje ze bedzie wiekszy lokal niz poprzednio tongue.gif

Ps: Toni wszyscy dobrze widzimy twoje wypowiedzi,jak bys tak mogł wyłaczyc czasem caps lock to było by super!!!

Ten post został edytowany przez Luki_K: Feb 16 2007, 00:34

+Quote Post
post Feb 16 2007, 00:32
Post #15

Grupa:

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Bolek, ale on zaklepuje jedną edycje !! i to z wyprzedzeniem, przeciez masz wolne daty i możesz se zaklepac następne smile.gif jakoś do Bracha nikt się nie przyczepił że odrazu 2 zaklepał, nawet się 2 edycja nie odbyła a już napisał że 3 będzie i datę zajął. Nie czepiajcie się tak chłopaka, wszyscy narzekają a jakoś NIKT mu pomóc nie chce, ON PRZYNAJMNIEJ SIĘ STARA, ja też odrazu nie wiadomo jakie tury robiłem i chaje były nawet większe po nich... nie GOPA ?

Ten post został edytowany przez ARO: Feb 16 2007, 00:37

+Quote Post
Bolek87
post Feb 16 2007, 00:36
Post #16

Wroc?aw <serducho>

no mi chodzi o 24.03 - i ten turniej w Kłodzku ?? co z tego ARO że to jest pierwsza edycja ? to znaczy że masz być gorsza od 3 Toniego..... gorzej być nie może mad.gif nie chodzi mi o turniej we Wrocku , bo ten będzie pewnie pod koniec maja dopiero

Ten post został edytowany przez Bolek87: Feb 16 2007, 00:37

+Quote Post
post Feb 16 2007, 00:37
Post #17

Grupa:

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Cytat(Bolek87 @ Feb 15 2007, 23:36:15) [snapback]22063[/snapback]
no mi chodzi o 24.03 - i ten turniej w Kłodzku ?? co z tego ARO że to jest pierwsza edycja ? to znaczy że masz być gorsza od 3 Toniego..... gorzej być nie może mad.gif

nie pisałem nic takiego, pisałem że PIERWSZY datę zaklepał Toni, pewnie że Kłodzoko może być lepsze, może być gorsze, ale czemu mamy je faworyzować ? sa inne daty...

+Quote Post
JulJan
post Feb 16 2007, 00:37
Post #18

Inkwizytor

Grupa: Administratorzy
Użytkownik nr: 138
Zespół: Only England(Gerrard)

Cytat(ARO @ Feb 15 2007, 23:21:08) [snapback]22057[/snapback]

Nie watpie że go poprzecie,bo po zjebanym turze w pol godziny jestescie w domu.

Ps GOPA nauka Toniego na nas ludzi z Wrocławia,Wawy,Krakowa jest bardzo dla nas kosztowna i męcząca

A dymam to,życze powodzenia.

JJ

+Quote Post
Luki_K
post Feb 16 2007, 00:38
Post #19

Cytat(ARO @ Feb 15 2007, 23:32:48) [snapback]22062[/snapback]
Bolek, ale on zaklepuje 1 edycje !! i to z wyprzedzeniem, przeciez masz wolne daty i możesz se zaklepac następne smile.gif jakoś do Bracha nikt się nie przyczepił że odrazu 2 zaklepał, nawet się 2 edycja nie odbyła a już napisał że 3 będzie i datę zajął. Nie czepiajcie się tak chłopaka, wszyscy narzekają a jakoś NIKT mu pomóc nie chce, ON PRZYNAJMNIEJ SIĘ STARA, ja też odrazu nie wiadomo jakie tury robiłem i chaje były nawet większe po nich... nie GOPA ?

ARO nie rozumiesz!Tu nie chodzi tylko o jakosc turów ale tez jak bolek napisał ''terminarz wygląda tak: Wodzisław . Rybnik , Gliwice , Wodzisław , Rybnik itp mad.gif dlaczego nie chcecie dać szansy innym turnijom ?? w innych częściach Polski ?''Rozumiesz?Wszystkie turnieje są w jednym okregu i tak jak napisałem na gorze np.Toni nie ruszy dupy zeby pojechac do Wawy,Białegostoku,Gdanska i innych miast czy tez miejscowosci bo po co?Jak za chwile bedzie miał 10 turów na sląsku,własnie dlatego w takich miastecszkach nigdy sie nie zorganizuje turu na duzą ilosc osob!!!

+Quote Post
GOPA
post Feb 16 2007, 00:38
Post #20

no ARO zgodze sie z Toba , Twoje tury to juz same w sobie byly kontrowersyjne a jeszcze doszla Twoja skromna osoba do tego to juz w ogole agrecha hehehehe Ale teraz robisz jedne z lepszych smile.gif

Luki_K powiem to bardzo ladnie i grzecznie - TO RUSZCIE DUPE I COS ZOORGANIZUJCIE !!!

+Quote Post
Luki_K
post Feb 16 2007, 00:40
Post #21

Cytat(GOPA @ Feb 15 2007, 23:38:41) [snapback]22068[/snapback]
no ARO zgodze sie z Toba , Twoje tury to juz same w sobie byly kontrowersyjne a jeszcze doszla Twoja skromna osoba do tego to juz w ogole agrecha hehehehe Ale teraz robisz jedne z lepszych smile.gif
Luki_K powiem to bardzo ladnie i grzecznie - TO RUSZCIE DUPE I COS ZOORGANIZUJCIE !!!

W jaki sposob jak za chwile zajmiecie all terminy?....

+Quote Post
Bolek87
post Feb 16 2007, 00:42
Post #22

Wroc?aw <serducho>

Cytat(GOPA @ Feb 15 2007, 23:38:41) [snapback]22068[/snapback]

no jak w Kłodzku znalazły sie osoby żeby coś zorganizować to wszyscy faworyzują Śląsk.... wiec same chęci nie wystarczą laugh.gif a moge sie złożyć , że gdybyś Ty ARO czy Gopa , pojechał na jakiś turniej założmy 250km od Śląska , byłby on tak zorganizowany jak turnieje Toniego , to nikt by już nie dał szansy termu turniejowi , jednak Toni organizuje tur na Śląsku więc wszystko jest ok mad.gif

+Quote Post
Beethoven
post Feb 16 2007, 00:45
Post #23

xxx

Użytkownik nr: 10
Klan: Antybazyle
Zespół: Albicelestes, Barca.

Ja również jestem za tym, aby Toni sobie odpoczął. Warto dać szansę innym. Teraz to wolę jechać do Kłodzka niż do Rybnika wink.gif .

+Quote Post
Damian_P.
post Feb 16 2007, 00:47
Post #24

Organizator

Użytkownik nr: 126
Klan: Wide Wild West
Zespół: Francja,Chalsea, Brazil, Inter, Valencia

Ehh na miejscu Toniego olalbym ta Scena, a napewno to forum... chlopak sie stara, napewno przy organizacji poprzednich turniejow nauczyl sie wiele, i teraz postara sie wykorzystać swoje doswiadczenie. Skoro chlopak chce zrobic duzy turniej, to jakim prawem przemiszczacie jego ogloszenie do dzialu o turniejcah lokalnych? Przeciez tam prawie nikt tam nie zaglada.... Czy ktorys z modow probowal postawic sie w sytuacji Toniego?

+Quote Post
post Feb 16 2007, 00:48
Post #25

Grupa:

Ostrzeżenia:
(0%) -----

Luki_K ale ja nie zabraniam robić gdzie indziej turniejów, poprostu niech Kłodzko weźnie wolną datę !! tak jak każdy inny !! a jak ja bym wziął se datę Toniego to co też ok ? nie kapuje Was...fajnie że Kłodzko chce robić turniej, brawo, to niech bierze wolną datę, przecież taki Szynka, Szostak czy inni zajmowali z wyprzedzeniem paru miesięcy ! Toni zresztą też...a co, wbija koleś z Kłodzka i :"dawajcie date". NIE. Toni zamówił ją pierwszy i to jest JEGO data turnieju. Niech ludzie z Kłodzka wezną inną.

Mylisz się Bolek, jeździłem na o wiele gorsze turnieje...zresztą, co wy chcecie od turnieju Toniego, było pare wad ale bez przesady !! skończył się normalnie, nagrody były zajebiste, puchary...za dużo w dupie macie i tyle...

+Quote Post

35 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6th September 2010 - 13:26
statystyka