IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  « < 4 5 6  
Reply to this topicStart new topic
[21.08.2010]TURNIEJ BLACK and WHITE HOTEL CUP PES2010, Myślenice
Arboos
post Aug 23 2010, 22:37
Post #126

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 189
Klan: Potentaci
Zespół: Juventus - Milan - Wlochy !!!

CYTAT(Ryszkowski_PL @ Aug 23 2010, 00:14) *
obejrzalem teraz ten filmik na spokojnie i powiem szczerze ze mialem duza przewage w tym meczu... bramki wpadaly z przypadku mozna powiedziec. A od 70min gdzie sie konczy filmikmialem jeszcze ze 2sytuacje 100% ktore tez zepsulem :/

Rysiu, Ty jesteś z klanu czy skąd ? Może Ty na innym meczu byłeś ?
Gdzie miałeś te setki ?
Ja spacjalnie dałem Ci bramkę na początku strzelić, żeby rozluźnić Twoje szyki, a potem 3 cudowne moje brameczki i było po meczu smile.gif Tak zwane podpuścić i wykończyć !!
A potem dałem Ci strzelić na 2:3, żeby widowisko było do samego końca i ludzie się emocjonawali, a tak naprawdę to cały mecz miałem pod kontrolą! A setkę to miałeś tylko jedną jak wyszedłeś sam na sam, a reszta to wszystko zablokowane strzały i cudowna gra w obronie na wyprzedzenie.

Olus, nie miałbyś ze mną żadnych szans tego dnia. Byłem jak rozpędzony towarowy nie do zatrzymania i zahuczałbym Cię na śmierć hehe

A co do darcia mordy, to fakt u nas to chleb powszedni, ale mam swój honor i tak jak wspomniał DavSen wcześniej, słabszych graczy psychicznie nie kończę, tymbardziej grająć Realem.
A niektórzy to tragedia !! Nie strzelą 7 letniemu Krzysiowi setki na 7-0 i przeżywają załamanie nerwowe. MASAKRA !!!
pozdrawiam was !!

I mam propozycję dla wszystkich uważających się za kozaków w tą grę !!!
Na następnym turze nie grajmy Realami i innymi Messimi ! I zobaczymy co Rysiu pokażesz hehe
Go to the top of the page

+Quote Post
Margiel
post Aug 24 2010, 10:02
Post #127

Użytkownik nr: 145
Klan: ?owcy nagr?d
Zespół: Legia Warszawa-Czarne or?y nigeryjskie-

z nudów obejrzałem sobie ten finał w pracy...

trzeba przyznać, że ocena jakoby arboos był słabszy to dobre jaja, w mojej ocenie to było tam raczej ciągłe ,,poczytaj mi mamo" w obronie, zmaszczona tylko sam na sam Krysią r1.gif i do przodu...
bramki z pupy, a i owszem ale również rywala, z 5 tylko po jednej z każdej strony normalnej...
Arboos gratulacje, stara armia ciągle żyje!!!

Mam nadzieję się pojawić w Wodzisławiu jeśli namówię na wyjazd Sado lub Myszę i mimo, że nie mam konsoli planuję co nieco pokazać ( w tej części to nie takie trudne jak kiedyś hyh.gif ), oczywiście nie Realem bądź Barcą

+Quote Post
Olus
post Aug 24 2010, 12:40
Post #128

Użytkownik nr: 4,596
Klan: POTENTACI
Zespół: Wisła Kraków

Arboos nie masz raczej co liczyć na to że scena podłapie klimat grania słabymi drużynami. Jest wielu kozaków mocnych w gębie, tylko jakoś ciężko na turnieju spotkać kogoś grającego np. Polską jak kiedyś ja smile.gif(4 występy polakami i 3 wyjścia z grupy raz nawet 1/8 hehe) albo Bośnia prowadzona ostatnio przez POTENTATA Gwiazdę B. (szkoda że bośniacy nie wyszli z grupy bo podobno ładnie grali stłamsem wink.gif)

+Quote Post
IvanPL
post Aug 24 2010, 15:16
Post #129

Użytkownik nr: 4,350

Witam witam.
Bardzo żałuje, że nie było mnie na turnieju no ale cóż - takie życie. Pewnie bym powalczyć jakimś krajem ; ). Co do turnieju nie wypowiem się bo nie byłem ale do finału tak.

Co widziałem, dość dobra grę jeśli chodzi o tworzenie akcji, dobrze się to oglądało jednak:
Ryszkowski - to co nie wykorzystałeś to nie wiem wink.gif - presja... znowu? Stary... ogarnij ;D.
Arboos - Gratuluje, nagroda przednia, nie wiem jak grałeś w poprzednich fazach turnieju - zapewne dobrze skoro takie wyniki, ale w finale ... miałeś trochę szczęścia przyznasz wink.gif, ale jedno dało się zauważyć - fajnie grasz w obronie.
Dobrze się oglądało to finalne starcie, na następnym turnieju postaram się sam grać w tej fazie - Sląsk zaprasza z tego co widzę - tym razem Brachu będę, masz moje słowo.

Co do kłótni Rychu vs Nev - przystopujcie, po co nam mięso na scenie.
Kłótnie zostawcie na turnieju, albo umówcie się na następna edycje KSW - Ibisz wam po komentuje walkę.
Gadanie, gadaniem ale nic nie przynosi - jeśli macie do siebie tyle ale to albo gg - albo inny sposób rozwiązania tego sporu.

Pozdrawiam - Arboos gratuluje, jak i rychowi i jarecie. Mam nadzieje, że widzimy się następnym razem.

+Quote Post
Ryszkowski_PL
post Aug 24 2010, 17:33
Post #130

Ryszkowski_PL

Użytkownik nr: 4,780
Klan: Cav
Zespół: Cav

ivan presja raczej nie, ale pech. Wiem ze mialem przewage, i przed meczem tez wiedzialem ze jestem faworytem, nie spinalem sie gralem na luzie i byc moze za bardzo na luzie tym razem bo zjeba*** kolejny final. Raz sie za bardzo zepne, raz sie zabardzo rozluznie, kiedys sie naucze grac te finaly wink.gif

+Quote Post
Tomini
post Aug 24 2010, 18:38
Post #131

TORCIDA!

Użytkownik nr: 16
Klan: Klan SG !
Zespół: Tylko Górnik

CYTAT(Ryszkowski_PL @ Aug 24 2010, 17:33) *
ivan presja raczej nie, ale pech. Wiem ze mialem przewage, i przed meczem tez wiedzialem ze jestem faworytem, nie spinalem sie gralem na luzie i byc moze za bardzo na luzie tym razem bo zjeba*** kolejny final. Raz sie za bardzo zepne, raz sie zabardzo rozluznie, kiedys sie naucze grac te finaly wink.gif

Wybacz ale w meczu na Arboosa nigdy nikt nie jest faworytem! Poza tym Arboos mądrze w obronie grał i jednak chyba bardziej spokojnie.

+Quote Post
Arboos
post Aug 24 2010, 20:22
Post #132

Użytkownik nr: 189
Klan: Potentaci
Zespół: Juventus - Milan - Wlochy !!!

Oj widzę Rysiu, że masz duże mniemanie o sobie hehe... podoba mi się to smile.gif
Trzeba wierzyć w siebie, ale czasami wydaje mi się , że bujasz w obłokach . Jak wygrasz kiedyś tyle mocno obsadzonych turniejów co ja to pogadamy o faworytach.
Umówmy się, że dzisiaj nie ma już tylu dobrych graczy co kiedyś i poziom turniejów naprawdę zmalał. Jak kiedyś faworytów do zwycięstwa było przynajmniej z 15 , którzy prezentowali najwyższy światowy poziom i mecze między nami zawsze były wyrównane i często decydowała jedna bramka,
tak dzisiaj często po grupach padają wyniki po 0:6, czego kiedyś nie było , bo już w 1/16 trafiało się na skillowego gracza !!
A w turniejach 100 osób i więcej to była norma ! I to przynajmniej raz, dwa razy na miesiąc !!! Piękne czasy !
I wcale wtedy do wygrania nie było konsol , tylko przeważnie jakas skromna kasa, ale nie to się liczyło. Po prostu grało i jeździło się na turnieje dla przyjemności, prestiżu i honoru o miano najlepszego gracza w Polsce.

A wracajac do naszego meczu, bo o tym chciałem.
To pokaż mi, gdzie miałeś przewagę ? Może jedynie w pierwszych 15 min i to tylko przez to, że zamiast wybijać piłkę to podawałem do Twoich napastników.
Potem władowałem Ci 3 gole co było konsekfencją ataków i grałem sobie spokojnie w tyłach jak profesor, aż nagle mój prawy obronca poszedł na ryby i wyszedles sam na sam, strzelajac gola. Reszta akcji to zero zagrożenia i nie byłeś pod moja bramką !

Jakbyśmy grali przeciętnymi drużynami bez cyborgów typu Krystyna, Kaka, Messi, Eto'o, gdzie możesz biegać do usranej śmierci i każdy rajd skrzydłem śmierdzi gównem, to jestem przekonany, że z moją defensywą nie oddałbyś strzału !!!

Zresztą Margiel i Ivan jako postronni widzowie, widzieli kto był tego dnia lepszy ! smile.gif

pozdrawiam

PS. Od dzisiaj katuję Juventus i nie gram więcej znienawidzonym przeze mnie Realem !!!

Ten post został edytowany przez Arboos: Aug 24 2010, 20:25

+Quote Post
gogik
post Aug 24 2010, 21:06
Post #133

Użytkownik nr: 4,804
Zespół: Hiszpania

Panowie. Jutro na portalu miasto-info.pl reportaż z naszego turnieju z fotorelacją jako Temat Dnia. Zapraszam do czytania. Tym którzy mogą polecam Gazetę Myślenicką która wychodzi we czwartek. Jak ktoś chce to na pamiątke moge kupić wydanie i podesłać. PZDR

+Quote Post
Ryszkowski_PL
post Aug 24 2010, 21:18
Post #134

Ryszkowski_PL

Użytkownik nr: 4,780
Klan: Cav
Zespół: Cav

Arboos mialem wiecej grozniejszych akcji wink.gif twoje dwa gole przypadkowe, u mnie jeden ten pierwszy. Zepsulem akcje ronaldo i kaka i to nie jedna, plus od 70min gdzie urywa film tez mialem grozne akcje ktore powinny sie zakonczyc bramka wink.gif nie bedziemy sie klucic kto byl lepszy, mial przewage itp. Wygrales ten mecz i gratuluje wink.gif na lanie nie mozna miec wymowek po przegranym finale ze bylo sie lepszym itp. Wiem ze jesli niby bylem lepszy to moglem to udowodnic no ale chuj tam, mialem pecha , zabraklo skutecznosci, mecz przegralem na wlasne zyczenie.

+Quote Post
Tomini
post Aug 24 2010, 21:28
Post #135

TORCIDA!

Użytkownik nr: 16
Klan: Klan SG !
Zespół: Tylko Górnik

CYTAT(Ryszkowski_PL @ Aug 24 2010, 21:18) *
Arboos mialem wiecej grozniejszych akcji wink.gif twoje dwa gole przypadkowe, u mnie jeden ten pierwszy. Zepsulem akcje ronaldo i kaka i to nie jedna, plus od 70min gdzie urywa film tez mialem grozne akcje ktore powinny sie zakonczyc bramka wink.gif nie bedziemy sie klucic kto byl lepszy, mial przewage itp. Wygrales ten mecz i gratuluje wink.gif na lanie nie mozna miec wymowek po przegranym finale ze bylo sie lepszym itp. Wiem ze jesli niby bylem lepszy to moglem to udowodnic no ale chuj tam, mialem pecha , zabraklo skutecznosci, mecz przegralem na wlasne zyczenie.

Nikt Ci nie ujmuje , ale nabierz pokory i szacunku dla rywali , zwłaszcza takich z jakim grałeś w finale smile.gif

+Quote Post
gogik
post Aug 25 2010, 08:52
Post #136

Użytkownik nr: 4,804
Zespół: Hiszpania

http://www.miasto-info.pl/myslenice/blacka...el-cup-pes-2010

+Quote Post
Kojak
post Aug 25 2010, 09:11
Post #137

Użytkownik nr: 4,799

Turniej był dobrze zorganizowany, fajna atmosfera, świetne mecze (prócz moich problemów z padem biggrin.gif) - gratulacje dla podium: Arboosa, Ryszkowskiego i Jarety. Finał bardzo emocjonujący, natomiast potyczka Ryszkowskiego z NeVem to jeden z najciekawszych momentów turnieju. Ogólnie całkiem fajnie to wyszło, przydałoby się parę zmian, ale to już tak na przyszłość.

+Quote Post

6 Stron V  « < 4 5 6
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 11th September 2010 - 00:57
statystyka