[21.08.2010]TURNIEJ BLACK and WHITE HOTEL CUP PES2010, Myślenice |
![]() ![]() |
[21.08.2010]TURNIEJ BLACK and WHITE HOTEL CUP PES2010, Myślenice |
Aug 23 2010, 22:37
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 364 Dołączył: 30-October 06 Użytkownik nr: 189 Klan: Potentaci Zespół: Juventus - Milan - Wlochy !!! |
obejrzalem teraz ten filmik na spokojnie i powiem szczerze ze mialem duza przewage w tym meczu... bramki wpadaly z przypadku mozna powiedziec. A od 70min gdzie sie konczy filmikmialem jeszcze ze 2sytuacje 100% ktore tez zepsulem :/ Rysiu, Ty jesteś z klanu czy skąd ? Może Ty na innym meczu byłeś ? Gdzie miałeś te setki ? Ja spacjalnie dałem Ci bramkę na początku strzelić, żeby rozluźnić Twoje szyki, a potem 3 cudowne moje brameczki i było po meczu A potem dałem Ci strzelić na 2:3, żeby widowisko było do samego końca i ludzie się emocjonawali, a tak naprawdę to cały mecz miałem pod kontrolą! A setkę to miałeś tylko jedną jak wyszedłeś sam na sam, a reszta to wszystko zablokowane strzały i cudowna gra w obronie na wyprzedzenie. Olus, nie miałbyś ze mną żadnych szans tego dnia. Byłem jak rozpędzony towarowy nie do zatrzymania i zahuczałbym Cię na śmierć hehe A co do darcia mordy, to fakt u nas to chleb powszedni, ale mam swój honor i tak jak wspomniał DavSen wcześniej, słabszych graczy psychicznie nie kończę, tymbardziej grająć Realem. A niektórzy to tragedia !! Nie strzelą 7 letniemu Krzysiowi setki na 7-0 i przeżywają załamanie nerwowe. MASAKRA !!! pozdrawiam was !! I mam propozycję dla wszystkich uważających się za kozaków w tą grę !!! Na następnym turze nie grajmy Realami i innymi Messimi ! I zobaczymy co Rysiu pokażesz hehe |
|
|
|
Aug 24 2010, 10:02
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 2,204 Dołączył: 24-October 06 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 145 Klan: ?owcy nagr?d Zespół: Legia Warszawa-Czarne or?y nigeryjskie- |
z nudów obejrzałem sobie ten finał w pracy...
trzeba przyznać, że ocena jakoby arboos był słabszy to dobre jaja, w mojej ocenie to było tam raczej ciągłe ,,poczytaj mi mamo" w obronie, zmaszczona tylko sam na sam Krysią bramki z pupy, a i owszem ale również rywala, z 5 tylko po jednej z każdej strony normalnej... Arboos gratulacje, stara armia ciągle żyje!!! Mam nadzieję się pojawić w Wodzisławiu jeśli namówię na wyjazd Sado lub Myszę i mimo, że nie mam konsoli planuję co nieco pokazać ( w tej części to nie takie trudne jak kiedyś |
|
|
|
Aug 24 2010, 12:40
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: 3-November 09 Użytkownik nr: 4,596 Klan: POTENTACI Zespół: Wisła Kraków |
Arboos nie masz raczej co liczyć na to że scena podłapie klimat grania słabymi drużynami. Jest wielu kozaków mocnych w gębie, tylko jakoś ciężko na turnieju spotkać kogoś grającego np. Polską jak kiedyś ja
|
|
|
|
Aug 24 2010, 15:16
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 72 Dołączył: 28-May 09 Użytkownik nr: 4,350 |
Witam witam.
Bardzo żałuje, że nie było mnie na turnieju no ale cóż - takie życie. Pewnie bym powalczyć jakimś krajem ; ). Co do turnieju nie wypowiem się bo nie byłem ale do finału tak. Co widziałem, dość dobra grę jeśli chodzi o tworzenie akcji, dobrze się to oglądało jednak: Ryszkowski - to co nie wykorzystałeś to nie wiem Arboos - Gratuluje, nagroda przednia, nie wiem jak grałeś w poprzednich fazach turnieju - zapewne dobrze skoro takie wyniki, ale w finale ... miałeś trochę szczęścia przyznasz Dobrze się oglądało to finalne starcie, na następnym turnieju postaram się sam grać w tej fazie - Sląsk zaprasza z tego co widzę - tym razem Brachu będę, masz moje słowo. Co do kłótni Rychu vs Nev - przystopujcie, po co nam mięso na scenie. Kłótnie zostawcie na turnieju, albo umówcie się na następna edycje KSW - Ibisz wam po komentuje walkę. Gadanie, gadaniem ale nic nie przynosi - jeśli macie do siebie tyle ale to albo gg - albo inny sposób rozwiązania tego sporu. Pozdrawiam - Arboos gratuluje, jak i rychowi i jarecie. Mam nadzieje, że widzimy się następnym razem. |
|
|
|
Aug 24 2010, 17:33
|
|
|
Ryszkowski_PL Grupa: Użytkownik Postów: 157 Dołączył: 6-May 10 Skąd: Wołomin Użytkownik nr: 4,780 Klan: Cav Zespół: Cav |
ivan presja raczej nie, ale pech. Wiem ze mialem przewage, i przed meczem tez wiedzialem ze jestem faworytem, nie spinalem sie gralem na luzie i byc moze za bardzo na luzie tym razem bo zjeba*** kolejny final. Raz sie za bardzo zepne, raz sie zabardzo rozluznie, kiedys sie naucze grac te finaly
|
|
|
|
Aug 24 2010, 18:38
|
|
![]() TORCIDA! Grupa: Użytkownik Postów: 3,717 Dołączył: 22-October 06 Skąd: Pilchowice Użytkownik nr: 16 Klan: Klan SG ! Zespół: Tylko Górnik |
ivan presja raczej nie, ale pech. Wiem ze mialem przewage, i przed meczem tez wiedzialem ze jestem faworytem, nie spinalem sie gralem na luzie i byc moze za bardzo na luzie tym razem bo zjeba*** kolejny final. Raz sie za bardzo zepne, raz sie zabardzo rozluznie, kiedys sie naucze grac te finaly Wybacz ale w meczu na Arboosa nigdy nikt nie jest faworytem! Poza tym Arboos mądrze w obronie grał i jednak chyba bardziej spokojnie. |
|
|
|
Aug 24 2010, 20:22
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 364 Dołączył: 30-October 06 Użytkownik nr: 189 Klan: Potentaci Zespół: Juventus - Milan - Wlochy !!! |
Oj widzę Rysiu, że masz duże mniemanie o sobie hehe... podoba mi się to
Trzeba wierzyć w siebie, ale czasami wydaje mi się , że bujasz w obłokach . Jak wygrasz kiedyś tyle mocno obsadzonych turniejów co ja to pogadamy o faworytach. Umówmy się, że dzisiaj nie ma już tylu dobrych graczy co kiedyś i poziom turniejów naprawdę zmalał. Jak kiedyś faworytów do zwycięstwa było przynajmniej z 15 , którzy prezentowali najwyższy światowy poziom i mecze między nami zawsze były wyrównane i często decydowała jedna bramka, tak dzisiaj często po grupach padają wyniki po 0:6, czego kiedyś nie było , bo już w 1/16 trafiało się na skillowego gracza !! A w turniejach 100 osób i więcej to była norma ! I to przynajmniej raz, dwa razy na miesiąc !!! Piękne czasy ! I wcale wtedy do wygrania nie było konsol , tylko przeważnie jakas skromna kasa, ale nie to się liczyło. Po prostu grało i jeździło się na turnieje dla przyjemności, prestiżu i honoru o miano najlepszego gracza w Polsce. A wracajac do naszego meczu, bo o tym chciałem. To pokaż mi, gdzie miałeś przewagę ? Może jedynie w pierwszych 15 min i to tylko przez to, że zamiast wybijać piłkę to podawałem do Twoich napastników. Potem władowałem Ci 3 gole co było konsekfencją ataków i grałem sobie spokojnie w tyłach jak profesor, aż nagle mój prawy obronca poszedł na ryby i wyszedles sam na sam, strzelajac gola. Reszta akcji to zero zagrożenia i nie byłeś pod moja bramką ! Jakbyśmy grali przeciętnymi drużynami bez cyborgów typu Krystyna, Kaka, Messi, Eto'o, gdzie możesz biegać do usranej śmierci i każdy rajd skrzydłem śmierdzi gównem, to jestem przekonany, że z moją defensywą nie oddałbyś strzału !!! Zresztą Margiel i Ivan jako postronni widzowie, widzieli kto był tego dnia lepszy ! pozdrawiam PS. Od dzisiaj katuję Juventus i nie gram więcej znienawidzonym przeze mnie Realem !!! Ten post został edytowany przez Arboos: Aug 24 2010, 20:25 |
|
|
|
Aug 24 2010, 21:06
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: 4-July 10 Użytkownik nr: 4,804 Zespół: Hiszpania |
Panowie. Jutro na portalu miasto-info.pl reportaż z naszego turnieju z fotorelacją jako Temat Dnia. Zapraszam do czytania. Tym którzy mogą polecam Gazetę Myślenicką która wychodzi we czwartek. Jak ktoś chce to na pamiątke moge kupić wydanie i podesłać. PZDR
|
|
|
|
Aug 24 2010, 21:18
|
|
|
Ryszkowski_PL Grupa: Użytkownik Postów: 157 Dołączył: 6-May 10 Skąd: Wołomin Użytkownik nr: 4,780 Klan: Cav Zespół: Cav |
Arboos mialem wiecej grozniejszych akcji
|
|
|
|
Aug 24 2010, 21:28
|
|
![]() TORCIDA! Grupa: Użytkownik Postów: 3,717 Dołączył: 22-October 06 Skąd: Pilchowice Użytkownik nr: 16 Klan: Klan SG ! Zespół: Tylko Górnik |
Arboos mialem wiecej grozniejszych akcji Nikt Ci nie ujmuje , ale nabierz pokory i szacunku dla rywali , zwłaszcza takich z jakim grałeś w finale |
|
|
|
Aug 25 2010, 08:52
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: 4-July 10 Użytkownik nr: 4,804 Zespół: Hiszpania |
|
|
|
|
Aug 25 2010, 09:11
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: 24-June 10 Użytkownik nr: 4,799 |
Turniej był dobrze zorganizowany, fajna atmosfera, świetne mecze (prócz moich problemów z padem
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11th September 2010 - 00:57 |