IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
[13.06.2010] Łopatki Cup, Gramy na pc nagroda główna xbox360
ELVIS
post Jun 14 2010, 20:45
Post #101

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 2,557

najwieksze gratulacje naleza sie damianowi, ktory mimo ze jest poczatkujacym scenowiczem podjal sie organizacji turnieju, ktory okazal sie bardzo udany. jesli ktos chcialby zorganirowac taki turniej u siebie chetnie pomoge to nie jest bardzo duzo pracy pisac:

http://pes-scena.pl/forum//index.php?showtopic=1768

ps; co do mojej gry to jak na cztery mecze zagrane na powym paczu argentyna i tak duzy sukces
ps2; w finale drabinki wygranych gruby powinien wygrac i mowie to calkiem obiektywnie syka musial sie koniczynek 4-listnych nawpierdalac albo konia z czterema podkowami zjeść bo to czego ibra nie strzelal bedzie sie grubemu dlugo po nocach snilo
Go to the top of the page

+Quote Post
grubounce
post Jun 15 2010, 01:24
Post #102

Użytkownik nr: 106

Zgadza się Elvis - organizacja elegancka, dzięki Damian! Turniej szedł szybko i sprawnie!

Poza tym, dla mnie to było naprawdę zajebiste miejsce. Dla takiego mieszczucha jak ja facet na koniu o 13:00 to naprawde coś!:) Jakbym nie był autem, to czuję, że od 15:00 już bym na tym polu leżał - naprawdę urocze miejsce!

+Quote Post
damianos_86
post Jun 15 2010, 07:26
Post #103

Użytkownik nr: 4,782

CYTAT(ELVIS @ Jun 14 2010, 21:45) *
najwieksze gratulacje naleza sie damianowi, ktory mimo ze jest poczatkujacym scenowiczem podjal sie organizacji turnieju, ktory okazal sie bardzo udany. jesli ktos chcialby zorganirowac taki turniej u siebie chetnie pomoge to nie jest bardzo duzo pracy pisac:

ps; co do mojej gry to jak na cztery mecze zagrane na powym paczu argentyna i tak duzy sukces
ps2; w finale drabinki wygranych gruby powinien wygrac i mowie to calkiem obiektywnie syka musial sie koniczynek 4-listnych nawpierdalac albo konia z czterema podkowami zjeść bo to czego ibra nie strzelal bedzie sie grubemu dlugo po nocach snilo

Dzieki wielkie Elvis ja dziekuje wam za przybycie i Tobie za POMOC smile.gifsmile.gifsmile.gif POZDRO dla Grubego ktory powiien wygrac ten przed ostatni mecz i grac w finale a takze dla kondona ktoremu sie nie powiodlo POZDO chlopaki do zobaczenia w Koluszkach

+Quote Post
syka81
post Jun 15 2010, 10:20
Post #104

Użytkownik nr: 4,388

CYTAT(ELVIS @ Jun 14 2010, 20:45) *

Elvis co do meczu z Grubym to nawet się nie wypowiadam bo nie wiem jak mu nie wchodziły te strzały w bramę ale powiem tylko tyle ze w końcu i ja załapałem trochę szczęścia od tej zjeb..ej gry tongue.gif A i jeszcze tak jak Grubounce napisał widzieliśmy konia ale koleś nie pozwolił mi go zjeść wiec na koniczynie tylko bylem wink.gif Ale ja z kumplami byliśmy pewni ze i tak finał będzie z Grubym ale niestety only r1.gif (KAKORONALDO) nie wiem jakim sposobem wygrał icon_hmmm.gif

A Rysiek co do bram z dupy z finałowych meczów to co odpowiesz na hasło: XAVI icon_kult.gif i jego uderzenie z pierwszej z dystansu w pierwszym meczu na 2-1 cool.gif

Jeszcze raz dzięki wszystkim za Graty i oczywiście dla organizatora za połapanie tego w sprawny i dobry sposób.Do zoba w Koluszkach.

+Quote Post
Kondon
post Jun 15 2010, 14:54
Post #105

Master Kondon Pes Player

Użytkownik nr: 1,798
Zespół: Manchester United!!!

ja to zjebałem w 100 %, wcześniej grałem tylko Hiszpanią, dzień wcześniej u Ernesto też tylko Hiszpanią i szło mi w miarę dobrze, a na grupę sobie ubzdurałem że lepiej mi się zagra Argentyną, no i chyba miałem ostatnie miejsce w grupie smile.gif

+Quote Post
Ryszkowski_PL
post Jun 15 2010, 15:36
Post #106

Ryszkowski_PL

Użytkownik nr: 4,780
Klan: Cav
Zespół: Cav

Syka mi to sie wydawalo ze Iniesta strzelil biggrin.gif ale ladnie wpadla tongue.gif

+Quote Post
madek
post Jun 15 2010, 22:51
Post #107

Użytkownik nr: 1,648

...dzięki wielkie dla Wszystkich których poznałem jak i również wielki ukłon dla organizatorów (jedyna zamotka była na samym początku z moją przynależnością do grupy biggrin.gif ) bo odwalili mega wielki kawał dobrej roboty!!!!

Fajnie że mnie ktokolwiek zapamiętał ^^ Przepraszam za mój doping który czasem bywał wulgarny i troszeczkę może chamski...ale to mają być emocje...doping hardkorowy jest obowiązkowy! mad.gif hiehie

Widzimy się w KOLUSZKACH!!! Respekt dla mego zioma SYKI za to co pokazał... i styl w jakim to zrobił! smile.gif

Pozdrawiam Serdecznie!

Ps.Rysiu ze mną wynikiem się nie pochwaliłeś... pierwszy mecz wpie*dol ale potem się "odegrałem" troszeczkę i poległem już zaledwie 2-3....
RO RO ROOOOONEY!!!!!!!! Tak to jest jak się wyskakuje na REAL grający 5obrońcami jak nie 7dmioma...moją Anglią ofensywnie ustawioną...next time będzie więcej myślenia/taktyki z mojej strony niż OFENSYWNEJ PIŁKI wink.gif

+Quote Post
Ryszkowski_PL
post Jun 15 2010, 23:13
Post #108

Ryszkowski_PL

spoko Madek, za doping sie niemam co wkur*** wkoncu robiles to co musiales:D moze w koluszkach zagramy rewanz wink.gif

CYTAT(damianos_86 @ Jun 15 2010, 22:16) *
Zdjecia z Turnieju

gdzie sa zdjecia z turnieju ?

+Quote Post
damianos_86
post Jun 16 2010, 06:41
Post #109

CYTAT(Ryszkowski_PL @ Jun 15 2010, 23:13) *
spoko Madek, za doping sie niemam co wkur*** wkoncu robiles to co musiales:D moze w koluszkach zagramy rewanz wink.gif

gdzie sa zdjecia z turnieju ?

ZJECIA BEDA DZISIAJ WCZORAJ PROBOWALEM WRZUCIC ALE NIESTETY NIE UDALO MI SIE DZIS BEDE KOMBINWAL

CYTAT(madek @ Jun 15 2010, 22:51) *
...dzięki wielkie dla Wszystkich których poznałem jak i również wielki ukłon dla organizatorów (jedyna zamotka była na samym początku z moją przynależnością do grupy biggrin.gif ) bo odwalili mega wielki kawał dobrej roboty!!!!

Fajnie że mnie ktokolwiek zapamiętał ^^ Przepraszam za mój doping który czasem bywał wulgarny i troszeczkę może chamski...ale to mają być emocje...doping hardkorowy jest obowiązkowy! mad.gif hiehie

Widzimy się w KOLUSZKACH!!! Respekt dla mego zioma SYKI za to co pokazał... i styl w jakim to zrobił! smile.gif

Pozdrawiam Serdecznie!

Ps.Rysiu ze mną wynikiem się nie pochwaliłeś... pierwszy mecz wpie*dol ale potem się "odegrałem" troszeczkę i poległem już zaledwie 2-3....
RO RO ROOOOONEY!!!!!!!! Tak to jest jak się wyskakuje na REAL grający 5obrońcami jak nie 7dmioma...moją Anglią ofensywnie ustawioną...next time będzie więcej myślenia/taktyki z mojej strony niż OFENSYWNEJ PIŁKI wink.gif

mADEK NIE TRUDNO BYLO BY CIE NIE ZAPAMIETAC smile.gif AL SPOKO POZDRO

+Quote Post
Ryszkowski_PL
post Jun 16 2010, 14:48
Post #110

Ryszkowski_PL

Damian wyslij mi to co jest potrzebne do tych wladz miasta

+Quote Post
CZECHU
post Jun 16 2010, 14:53
Post #111

Użytkownik nr: 4,795

Panowie dzięki za dobry turniej do następnego razu. POzdro biggrin.gif

+Quote Post
damianos_86
post Jun 16 2010, 23:06
Post #112

http://img38.imageshack.us/g/p1020329i.jpg/

Ten post został edytowany przez damianos_86: Jun 16 2010, 23:08

+Quote Post
damianos_86
post Jun 17 2010, 08:12
Post #113

CYTAT(damianos_86 @ Jun 16 2010, 23:06) *

PANOWIE TU SA ZDJECIA NIE WSZYSTKIE ALE TAKIE NAJWAZNIEJSZE CZYLI FAWORYCI ELVIS GRUBY SYKA RYSZKOWSKI I INNI smile.gif

+Quote Post
grubounce
post Jun 22 2010, 02:53
Post #114

Użytkownik nr: 106

CYTAT(madek @ Jun 15 2010, 22:51) *

Pozdrawiam Serdecznie!

ta, taaa, taaaaa;)

pozdro:>

+Quote Post
madek
post Aug 14 2010, 15:56
Post #115

Użytkownik nr: 1,648

Kiedy kolejna edycja damianos? smile.gif

+Quote Post
Ryszkowski_PL
post Aug 14 2010, 18:52
Post #116

Ryszkowski_PL

12 wrzesnia, jest w turniejach planowanych wink.gif

+Quote Post

5 Stron V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6th September 2010 - 13:11
statystyka