[13.06.2010] Łopatki Cup, Gramy na pc nagroda główna xbox360 |
![]() ![]() |
[13.06.2010] Łopatki Cup, Gramy na pc nagroda główna xbox360 |
Jun 14 2010, 20:45
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 200 Dołączył: 27-December 07 Skąd: rogów(koło koluszek) Użytkownik nr: 2,557 |
najwieksze gratulacje naleza sie damianowi, ktory mimo ze jest poczatkujacym scenowiczem podjal sie organizacji turnieju, ktory okazal sie bardzo udany. jesli ktos chcialby zorganirowac taki turniej u siebie chetnie pomoge to nie jest bardzo duzo pracy pisac:
http://pes-scena.pl/forum//index.php?showtopic=1768 ps; co do mojej gry to jak na cztery mecze zagrane na powym paczu argentyna i tak duzy sukces ps2; w finale drabinki wygranych gruby powinien wygrac i mowie to calkiem obiektywnie syka musial sie koniczynek 4-listnych nawpierdalac albo konia z czterema podkowami zjeść bo to czego ibra nie strzelal bedzie sie grubemu dlugo po nocach snilo |
|
|
|
Jun 15 2010, 01:24
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: 23-October 06 Użytkownik nr: 106 |
Zgadza się Elvis - organizacja elegancka, dzięki Damian! Turniej szedł szybko i sprawnie!
Poza tym, dla mnie to było naprawdę zajebiste miejsce. Dla takiego mieszczucha jak ja facet na koniu o 13:00 to naprawde coś!:) Jakbym nie był autem, to czuję, że od 15:00 już bym na tym polu leżał - naprawdę urocze miejsce! |
|
|
|
Jun 15 2010, 07:26
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 110 Dołączył: 19-May 10 Użytkownik nr: 4,782 |
najwieksze gratulacje naleza sie damianowi, ktory mimo ze jest poczatkujacym scenowiczem podjal sie organizacji turnieju, ktory okazal sie bardzo udany. jesli ktos chcialby zorganirowac taki turniej u siebie chetnie pomoge to nie jest bardzo duzo pracy pisac: http://pes-scena.pl/forum//index.php?showtopic=1768 ps; co do mojej gry to jak na cztery mecze zagrane na powym paczu argentyna i tak duzy sukces ps2; w finale drabinki wygranych gruby powinien wygrac i mowie to calkiem obiektywnie syka musial sie koniczynek 4-listnych nawpierdalac albo konia z czterema podkowami zjeść bo to czego ibra nie strzelal bedzie sie grubemu dlugo po nocach snilo Dzieki wielkie Elvis ja dziekuje wam za przybycie i Tobie za POMOC |
|
|
|
Jun 15 2010, 10:20
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: 30-June 09 Użytkownik nr: 4,388 |
najwieksze gratulacje naleza sie damianowi, ktory mimo ze jest poczatkujacym scenowiczem podjal sie organizacji turnieju, ktory okazal sie bardzo udany. jesli ktos chcialby zorganirowac taki turniej u siebie chetnie pomoge to nie jest bardzo duzo pracy pisac: http://pes-scena.pl/forum//index.php?showtopic=1768 ps; co do mojej gry to jak na cztery mecze zagrane na powym paczu argentyna i tak duzy sukces ps2; w finale drabinki wygranych gruby powinien wygrac i mowie to calkiem obiektywnie syka musial sie koniczynek 4-listnych nawpierdalac albo konia z czterema podkowami zjeść bo to czego ibra nie strzelal bedzie sie grubemu dlugo po nocach snilo Elvis co do meczu z Grubym to nawet się nie wypowiadam bo nie wiem jak mu nie wchodziły te strzały w bramę ale powiem tylko tyle ze w końcu i ja załapałem trochę szczęścia od tej zjeb..ej gry A Rysiek co do bram z dupy z finałowych meczów to co odpowiesz na hasło: XAVI Jeszcze raz dzięki wszystkim za Graty i oczywiście dla organizatora za połapanie tego w sprawny i dobry sposób.Do zoba w Koluszkach. |
|
|
|
Jun 15 2010, 14:54
|
|
|
Master Kondon Pes Player Grupa: Użytkownik Postów: 614 Dołączył: 30-June 07 Skąd: Skierniewice Użytkownik nr: 1,798 Zespół: Manchester United!!! |
ja to zjebałem w 100 %, wcześniej grałem tylko Hiszpanią, dzień wcześniej u Ernesto też tylko Hiszpanią i szło mi w miarę dobrze, a na grupę sobie ubzdurałem że lepiej mi się zagra Argentyną, no i chyba miałem ostatnie miejsce w grupie
|
|
|
|
Jun 15 2010, 15:36
|
|
|
Ryszkowski_PL Grupa: Użytkownik Postów: 153 Dołączył: 6-May 10 Skąd: Wołomin Użytkownik nr: 4,780 Klan: Cav Zespół: Cav |
Syka mi to sie wydawalo ze Iniesta strzelil
|
|
|
|
Jun 15 2010, 22:51
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: 10-June 07 Użytkownik nr: 1,648 |
...dzięki wielkie dla Wszystkich których poznałem jak i również wielki ukłon dla organizatorów (jedyna zamotka była na samym początku z moją przynależnością do grupy
Fajnie że mnie ktokolwiek zapamiętał ^^ Przepraszam za mój doping który czasem bywał wulgarny i troszeczkę może chamski...ale to mają być emocje...doping hardkorowy jest obowiązkowy! Widzimy się w KOLUSZKACH!!! Respekt dla mego zioma SYKI za to co pokazał... i styl w jakim to zrobił! Pozdrawiam Serdecznie! Ps.Rysiu ze mną wynikiem się nie pochwaliłeś... pierwszy mecz wpie*dol ale potem się "odegrałem" troszeczkę i poległem już zaledwie 2-3.... RO RO ROOOOONEY!!!!!!!! Tak to jest jak się wyskakuje na REAL grający 5obrońcami jak nie 7dmioma...moją Anglią ofensywnie ustawioną...next time będzie więcej myślenia/taktyki z mojej strony niż OFENSYWNEJ PIŁKI |
|
|
|
Jun 15 2010, 23:13
|
|
|
Ryszkowski_PL Grupa: Użytkownik Postów: 153 Dołączył: 6-May 10 Skąd: Wołomin Użytkownik nr: 4,780 Klan: Cav Zespół: Cav |
|
|
|
|
Jun 16 2010, 06:41
|
|
|
spoko Madek, za doping sie niemam co wkur*** wkoncu robiles to co musiales:D moze w koluszkach zagramy rewanz gdzie sa zdjecia z turnieju ? ZJECIA BEDA DZISIAJ WCZORAJ PROBOWALEM WRZUCIC ALE NIESTETY NIE UDALO MI SIE DZIS BEDE KOMBINWAL ...dzięki wielkie dla Wszystkich których poznałem jak i również wielki ukłon dla organizatorów (jedyna zamotka była na samym początku z moją przynależnością do grupy Fajnie że mnie ktokolwiek zapamiętał ^^ Przepraszam za mój doping który czasem bywał wulgarny i troszeczkę może chamski...ale to mają być emocje...doping hardkorowy jest obowiązkowy! Widzimy się w KOLUSZKACH!!! Respekt dla mego zioma SYKI za to co pokazał... i styl w jakim to zrobił! Pozdrawiam Serdecznie! Ps.Rysiu ze mną wynikiem się nie pochwaliłeś... pierwszy mecz wpie*dol ale potem się "odegrałem" troszeczkę i poległem już zaledwie 2-3.... RO RO ROOOOONEY!!!!!!!! Tak to jest jak się wyskakuje na REAL grający 5obrońcami jak nie 7dmioma...moją Anglią ofensywnie ustawioną...next time będzie więcej myślenia/taktyki z mojej strony niż OFENSYWNEJ PIŁKI mADEK NIE TRUDNO BYLO BY CIE NIE ZAPAMIETAC |
|
|
|
Jun 16 2010, 14:48
|
|
|
Damian wyslij mi to co jest potrzebne do tych wladz miasta
|
|
|
|
Jun 16 2010, 14:53
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: 16-June 10 Skąd: LIGOTA DOLNA Użytkownik nr: 4,795 |
Panowie dzięki za dobry turniej do następnego razu. POzdro
|
|
|
|
Jun 16 2010, 23:06
|
|
|
http://img38.imageshack.us/g/p1020329i.jpg/
Ten post został edytowany przez damianos_86: Jun 16 2010, 23:08 |
|
|
|
Jun 17 2010, 08:12
|
|
|
PANOWIE TU SA ZDJECIA NIE WSZYSTKIE ALE TAKIE NAJWAZNIEJSZE CZYLI FAWORYCI ELVIS GRUBY SYKA RYSZKOWSKI I INNI |
|
|
|
Jun 22 2010, 02:53
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: 23-October 06 Użytkownik nr: 106 |
...dzięki wielkie dla Wszystkich których poznałem jak i również wielki ukłon dla organizatorów (jedyna zamotka była na samym początku z moją przynależnością do grupy Fajnie że mnie ktokolwiek zapamiętał ^^ Przepraszam za mój doping który czasem bywał wulgarny i troszeczkę może chamski...ale to mają być emocje...doping hardkorowy jest obowiązkowy! Widzimy się w KOLUSZKACH!!! Respekt dla mego zioma SYKI za to co pokazał... i styl w jakim to zrobił! Pozdrawiam Serdecznie! Ps.Rysiu ze mną wynikiem się nie pochwaliłeś... pierwszy mecz wpie*dol ale potem się "odegrałem" troszeczkę i poległem już zaledwie 2-3.... RO RO ROOOOONEY!!!!!!!! Tak to jest jak się wyskakuje na REAL grający 5obrońcami jak nie 7dmioma...moją Anglią ofensywnie ustawioną...next time będzie więcej myślenia/taktyki z mojej strony niż OFENSYWNEJ PIŁKI ta, taaa, taaaaa;) pozdro:> |
|
|
|
Aug 14 2010, 15:56
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: 10-June 07 Użytkownik nr: 1,648 |
Kiedy kolejna edycja damianos?
|
|
|
|
Aug 14 2010, 18:52
|
|
|
12 wrzesnia, jest w turniejach planowanych
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6th September 2010 - 13:11 |