[30.05.2010] EGU CUP III, Białystok by Key 1.Szymek 2. Chlebek 3. Kamileq 4. Mortis |
![]() ![]() |
[30.05.2010] EGU CUP III, Białystok by Key 1.Szymek 2. Chlebek 3. Kamileq 4. Mortis |
May 31 2010, 10:19
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: 31-May 09 Skąd: Raczki Użytkownik nr: 4,360 Klan: aka R1 Zespół: Polonia Raczki :) |
a może watę do tego?
|
|
|
|
May 31 2010, 10:24
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: 21-December 09 Skąd: wasilkow Użytkownik nr: 4,649 Klan: DTW Zespół: JAGA/BRAZIL/BARCA |
z tym do papsona
|
|
|
|
May 31 2010, 13:49
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 999 Dołączył: 30-June 08 Skąd: Krypno Użytkownik nr: 3,241 Klan: Combo's Team Zespół: AC Milan, Krypnianka Krypno, Perspektywa Zygmunty |
Takiego turnieju chyba jeszcze nie bylo
Pierwsza czworka trzezwa umyslu i determinacja do samego konca. Szkoda ze trzem Marcinom nie wyszlo Najlepszy ze wszystkich byl Koza, ktoremu oczy az rozchodzily sie w dwie strony -> jak ty wogole kuzwa wyszedles z grupy?? Gratulacje dla zwyciezcow, pierwszy tak wielki sukces DTW -> tylko szkoda dla was ze turniej nierankingowy, no ale pierwsze laury uz są... tylko czekac na nastepne (czyzby mlodziez pesowa pomalu wypierala starszyzne??? ). Pozdro i dozobaczenia na nastepnym turnieju |
|
|
|
May 31 2010, 14:01
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: 21-December 09 Skąd: wasilkow Użytkownik nr: 4,649 Klan: DTW Zespół: JAGA/BRAZIL/BARCA |
ja i kamileq dobrego mielismy kaca giganta
|
|
|
|
May 31 2010, 14:52
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: 28-May 09 Użytkownik nr: 4,349 Klan: DTW Zespół: REAL MADRYT |
ja i kamileq dobrego mielismy kaca giganta Nom kacyk to był pierwsza klasa... Turniej spoko ledwo wyszedłem z grupy a jakos sie udało na podium wskoczyć.Szkoda ze bez rankingu. Do zobaczenia na kolejnym... PS. Diego nie kręć juz waty dla Papsona bo i tak juz dobrze wygląda hhahahahaha . |
|
|
|
May 31 2010, 18:58
|
|
![]() Paps Power! :P Grupa: Użytkownik Postów: 334 Dołączył: 4-May 08 Skąd: Wasilków Użytkownik nr: 3,106 Klan: DTW Zespół: R.C.D. Espaniol Barcelona / INTER / Kuwejt |
Wata wchodziła na suchara zajebiście
Tylko trochę się po niej łapy kleiły A Diego ty naucz się watę nakręcać bo kuźwa ona wyglądała jag byś nabił styropian na patyk Grunt że dobra była Turniej dobry. Szkoda pierwszego meczu z Szymkiem bo moja obrona oddała mu za darmo mecz... Ale w sumie lepiej to wyszło , bo ja bym dalej nic nie ugrał Edit: Kamileq wiesz chyba że ty też jesteś już całkiem sporych rozmiarów w pasie... Szkoda że tur taki krótki Pozdro i do następnego tura Ten post został edytowany przez papson10: May 31 2010, 18:59 |
|
|
|
Jun 1 2010, 10:32
|
|
Wiadomo kiedy będą zdjęcia??
|
|
|
|
Jun 1 2010, 15:55
|
|
![]() Redtube Fan! Grupa: Radni Postów: 1,691 Dołączył: 23-October 06 Skąd: Bielsk Podlaski Użytkownik nr: 89 Klan: Asian Schoolgirls Zespół: Charmane Star & Rhylee Richards |
Najlepszy ze wszystkich byl Koza, ktoremu oczy az rozchodzily sie w dwie strony -> jak ty wogole kuzwa wyszedles z grupy?? |
|
|
|
Jun 2 2010, 12:17
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: 7-October 07 Skąd: Slupsk Użytkownik nr: 2,213 Klan: Mince Squad Zespół: Downa;)xD ManU <3 |
Gratulacje dla zwyciezcow, pierwszy tak wielki sukces DTW -> tylko szkoda dla was ze turniej nierankingowy, no ale pierwsze laury uz są... tylko czekac na nastepne (czyzby mlodziez pesowa pomalu wypierala starszyzne??? ). Pozdro i dozobaczenia na nastepnym turnieju Na palcach ilu rąk wyliczysz tę starszyznę, która jeździ teraz na turnieje ? Żyje teraz tylko wiarą w Szejkera, bo niedługo będziecie musieli zmienić nazwę forum na ScenaBiałystokCombosIokolicePES |
|
|
|
Jun 2 2010, 18:00
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 999 Dołączył: 30-June 08 Skąd: Krypno Użytkownik nr: 3,241 Klan: Combo's Team Zespół: AC Milan, Krypnianka Krypno, Perspektywa Zygmunty |
Na palcach ilu rąk wyliczysz tę starszyznę, która jeździ teraz na turnieje ? Żyje teraz tylko wiarą w Szejkera, bo niedługo będziecie musieli zmienić nazwę forum na ScenaBiałystokCombosIokolicePES Gosci albo jestes debilem albo poprostu pospolitym napinaczem. Od dluzszego czasu ciskasz postami bez wiekszego sensu, tylko aby kogos zmieszac badz nawet wkurzyc. Ty liczysz jedna starszyzne, inny druga. Nie widzialem cie nigdy w zyciu, a po turniejach smigam juz 3 lata - starczy ci wrazen? To sie nie odzywaj bo po co?? Na terazniejsze turnieje jezdzi sporo nowych jak dla ciebie graczy, ale w stosunku do mlodziakow to sa juz oni starszyzna nie? Biarac pod uwage chodzby poczatek ery-nextgenowej, a zarazem koniec PS2 - w tym momencie pojawilo sie sporo nowych twarzy i zniknelo sporo starych. Z reszta szkoda slow na ciebie... |
|
|
|
Jun 4 2010, 14:31
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: 7-October 07 Skąd: Slupsk Użytkownik nr: 2,213 Klan: Mince Squad Zespół: Downa;)xD ManU <3 |
Gosci albo jestes debilem albo poprostu pospolitym napinaczem. Tutaj niektorzy maja mnie za 2 w 1 ;] jesli odpowiedz Cie zatysfakcjonuje.. Od dluzszego czasu ciskasz postami bez wiekszego sensu, tylko aby kogos zmieszac badz nawet wkurzyc. a ) Dla kogo ma sens dla tego ma b ) ponownie 2 w 1 ;] i zmieszac i jeszcze bardziej wkurzyc c ) domyslam sie, ze moje slowa Cie nie zadowalaja skoro uderzaja tez w Ciebie Ty liczysz jedna starszyzne, inny druga. Nie widzialem cie nigdy w zyciu, a po turniejach smigam juz 3 lata - starczy ci wrazen? To sie nie odzywaj bo po co?? Ciezko w tym roku w ogole nazwac jaka podgrupe starszyzna, skoro turniejow jest mniej, niz palcow mam u srodkowej nogi. Na turnieje jezdzilem kiedy mialem okazje sie poswiecic, czyli ps2 i pes08, spojrz na moja pozycje w bylym rangingu, a wtedy oceniaj moje wrazenia, bo dla mnie liczy sie moja jakos, niz Twoja ilosc Na terazniejsze turnieje jezdzi sporo nowych jak dla ciebie graczy, ale w stosunku do mlodziakow to sa juz oni starszyzna nie? Biarac pod uwage chodzby poczatek ery-nextgenowej, a zarazem koniec PS2 - w tym momencie pojawilo sie sporo nowych twarzy i zniknelo sporo starych. Skoro terazniejszymi turniejami nazywasz te ktore sa dla niektorych za daleko, zeby co nawet jakis czas uczeszczac (czyt. 3/4 Bialystok + 1/4 reszta polski) to sie nie odzywaj bo po co ??????? o_O Biorac pod uwage, ze nawet nie ma zadnego ranginku pesa przez next geny i do tego wlasnie znikniecie starych twarzy, ktorymi w sumie nazywam kumplami to po jakiego grzyba mam Ci sie pokazywac na tych turniejach? Chcesz mnie bajerowac ? Z reszta szkoda slow na ciebie... a ja Cie pozdrowie serdecznie ;] Ten post został edytowany przez Karpiu: Jun 5 2010, 14:42 |
|
|
|
Jun 7 2010, 20:49
|
|
![]() IN THE END, THERE WILL BE ONLY CHAOS… Grupa: Moderatorzy Postów: 1,236 Dołączył: 24-October 06 Skąd: Białystok Użytkownik nr: 154 Klan: Mince Squad Zespół: PS3 ^^ |
Parę zdjęć z EGU http://www.facebook.com/album.php?aid=2049...103250509724747
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11th September 2010 - 01:05 |