Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/action_public/topics.php on line 1412

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/action_public/topics.php on line 1414

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/action_public/topics.php:1412) in /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/classes/class_display.php on line 559

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/action_public/topics.php:1412) in /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/classes/class_display.php on line 560

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/action_public/topics.php:1412) in /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/classes/class_display.php on line 561

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/action_public/topics.php:1412) in /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/classes/class_display.php on line 565

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/action_public/topics.php:1412) in /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/classes/class_display.php on line 567

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/action_public/topics.php:1412) in /var/www/pes-scena/htdocs/forum/sources/classes/class_display.php on line 568
[14.03.2010] Puchar Burmistrza Zabłudowa NAgroda XBox360 Elite Pula Nagród to 3000 zł - PES-Scena
IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

9 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
[14.03.2010] Puchar Burmistrza Zabłudowa NAgroda XBox360 Elite Pula Nagród to 3000 zł, 2010 Zabłudów Bilard HOUSE Cup
Drabinka Przegranych
Łącznie oddanych głosów: 36
Goście nie mogą głosować 
makarena
post Feb 12 2010, 16:47
Post #26

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 4,251
Klan: Nikt mnie nie chce :( żal.pl
Zespół: Boca Juniors

No tak (tych remisów nie pamiętam)... ale jeden chyba z 5:0 przegrałeś o ile pamiętam tongue.gif , a więc t ja powinienem być na pierwszym miejscu w rankingu Combosu biggrin.gif

Żeby nie było offtopa to mogę zapytać się ile osób przewidujecie tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
GTK
post Feb 12 2010, 21:04
Post #27

Użytkownik nr: 274
Klan: nie ogl?dam, wole "plebanie"
Zespół: sie zeps??

a no wlasnie, w hali sportowej, mam nadzieje ze nie bedzie wiekszych problemow grania z piwkiem he, ewentualnie znowu po mordowniach bede sie szlajal. koziol kierowcy szukaj smile.gif

+Quote Post
Kuzma
post Feb 12 2010, 21:06
Post #28

Użytkownik nr: 4,361
Klan: [Jesteśmy Hardcorami]

CYTAT
No tak (tych remisów nie pamiętam)... ale jeden chyba z 5:0 przegrałeś o ile pamiętam tongue.gif , a więc t ja powinienem być na pierwszym miejscu w rankingu Combosu biggrin.gif

Żeby nie było offtopa to mogę zapytać się ile osób przewidujecie tongue.gif

Nie wiem ja z twoja pamięcią ale na CSL widnieją wyniki 3-1 i 3-0 ale jak chcesz nadal możesz kolegom z ławki mówić ze wygrałeś zemną 5-0 ......
Nie mam pojęcia ale liczę ze to będzie najbardziej liczny Turniej na Podlasiu w PES 2010 narazie nie che mówić o liczbach ale Myśle ze sporo osób przyjedzie po Xboxa
Ps. co do rankingu Poproś Fisha może cie Wpisze na 1 miejsce:p

+Quote Post
FishBone
post Feb 12 2010, 21:11
Post #29

Użytkownik nr: 3,241
Klan: Combo's Team
Zespół: AC Milan, Krypnianka Krypno, Perspektywa Zygmunty

Pierwszego miejsca za free sie nie dostaje biggrin.gif trzeba ostro rezac i rezac tongue.gif niekiedy online to za malo na to by byc w czolowce rankingu Combo'su smile.gif - bierzcie przyklad od Kuźmy - codziennie intensywne treningi i sa wyniki icon_kciukwgore.gif

+Quote Post
DIEGO_PL
post Feb 12 2010, 21:32
Post #30

Użytkownik nr: 4,360
Klan: aka R1
Zespół: Polonia Raczki :)

nawet ja będę ; D
wezmę mms i polecimy w kulki ^^

Ten post został edytowany przez DIEGO_PL: Feb 12 2010, 21:33

+Quote Post
FishBone
post Feb 12 2010, 21:56
Post #31

Sory za off Kuźma ale poniekad wiaze sie to z Zabłudowskim Cupem wink.gif

Wracajac do "Wodnik Cup"i jeszcze jedna wazna sprawa odnosnie rankingowosci...

Otoz osoby ktore pierwszy raz wziely udzial w turnieju rankingowym Combo's oczywiscie otrzymuja punkty indywidualne.

Rzecz jednak w tym ze chcialbym wam dac szanse stworzenia swojego Teama tzn. Klanu gdzie bedziecie sumowac swoje zdobyte punkty dla swojej druzyny.

Mowa tutaj oczywiscie o ekipie braci M. , igły i Józka , Cegłowa oraz Dr.Gola z ekipa (Grzechotnika i Piećki nie licze bo ponoć Hleb już ich zwerbowal)

Jesli zdecydowalibyscie sie zarejestrowac takowa druzyne jeszcze przed nastepnym rankingowym turniejem podliczylbym wam punkty za Siemiatycki "Wodnik Cup"

Ranking to naprawde fajna sprawa, dodaje nieco do rywalizacji, dzieli nieco kibicow, a poza tym na koniec sezonu beda wreczane nagrody najlepszym zawodnikom indywidualnie oraz najlepszym klanom.

Osób w teamie moze byc nieskonczenie wiele... wazne jest to ze 4 najlepsze sa punktowane smile.gif
Z reszta poczytajcie sobie na http://combo-s.pl.tl/PES2010--k1-PS3-k2-.htm tam dowiecie sie konkretow.

Jakby co, to wiecie gdzie mnie znalezc . Strzała -------------->

+Quote Post
Kuzma
post Feb 16 2010, 21:39
Post #32

witam powoli zbliżamy sie do turnieju załatwiam jeszcze kilka rzeczy niedługo wyjaśni sie sytuacja nagród ,narazie od sponsorów będą karnety i gadżety na Bilard i squash wkrótce więcej info i oficjalny plakat

+Quote Post
Odiszek
post Feb 17 2010, 14:22
Post #33

Użytkownik nr: 4,734
Zespół: JUVENTUS

Hmmmm .... mozliwe że JA i moje JUVE dotrzemy tam smile.gif już w pełni gotowi do walki biggrin.gif smile.gif

ile jest z Łodzi wie ktoś moze.. ? smile.gif

+Quote Post
Kuzma
post Feb 17 2010, 14:34
Post #34

CYTAT
Hmmmm .... mozliwe że JA i moje JUVE dotrzemy tam smile.gif już w pełni gotowi do walki biggrin.gif smile.gif

ile jest z Łodzi wie ktoś moze.. ? smile.gif

zapraszam z Łodzi ponad 300 . Chyba w temacie już ktoś z Łodzi sie wybierał wiec na pewno skompletujecie ekipę albo 2
Zapraszam

+Quote Post
Kondon
post Feb 17 2010, 15:20
Post #35

Master Kondon Pes Player

Użytkownik nr: 1,798
Zespół: Manchester United!!!

ja mógłbym się z kimś zabrać jakby ktoś jechał samochodem

+Quote Post
Karpiu
post Feb 17 2010, 21:03
Post #36

Użytkownik nr: 2,213
Klan: Mince Squad
Zespół: Downa;)xD ManU <3

juz calkiem sie sprywatyzowala ta liga pesa ;p

precz z prywatyzacja ! tongue.gif

robcie tury blizej ..;p

+Quote Post
Gruby
post Feb 18 2010, 19:43
Post #37

Użytkownik nr: 2,766
Klan: No_Team
Zespół: Brazil

Szkoda ze nie dalej... smile.gif POstaram sie wpasc ale musze pogadac z Elvisem i Kondonem bo samemu mi sie nie bedzie chciec

+Quote Post
Kuzma
post Feb 18 2010, 21:58
Post #38

Zapraszam Na pewno będzie okazja zmierzyć sie z dobrymi zawodnikami.... i Ciągle sie staram o jak najatrakcyjniejsze nagrody

+Quote Post
koza
post Feb 19 2010, 03:32
Post #39

Redtube Fan!

Grupa: Radni
Użytkownik nr: 89
Klan: Asian Schoolgirls
Zespół: Charmane Star & Rhylee Richards

chcialbym wspomniec ze Mortis bedzie gral realem...wiec raczylbym zastanowic sie nad przyjazdem na ten turniej

+Quote Post
FishBone
post Feb 19 2010, 03:39
Post #40

CYTAT(koza @ Feb 19 2010, 01:32) *
chcialbym wspomniec ze Mortis bedzie gral realem...wiec raczylbym zastanowic sie nad przyjazdem na ten turniej

Jemu radzilbym sie zastanowic nad tym raz jeszcze.. HEY MEN WTF ARE YOU DOING??? biggrin.gif

Organizatorowi sugerujemy ban na Real z racji że mogą posypać się wulgaryzmy w stronę Rea1owców

+Quote Post
19kamileq91
post Feb 19 2010, 08:40
Post #41

Użytkownik nr: 4,349
Klan: DTW
Zespół: REAL MADRYT

CYTAT(FishBone @ Feb 19 2010, 01:39) *
Jemu radzilbym sie zastanowic nad tym raz jeszcze.. HEY MEN WTF ARE YOU DOING??? biggrin.gif

Organizatorowi sugerujemy ban na Real z racji że mogą posypać się wulgaryzmy w stronę Rea1owców

Heh Brazylia to nie lepsze cyborgi tongue.gif Wiec ban na Brazylię tez nikomu by nie zaszkodził

+Quote Post
=Mortis=
post Feb 19 2010, 10:10
Post #42

=The Best FanS=

Użytkownik nr: 373
Klan: jebac fatum i pecha !!!!!!
Zespół: Jagiellonia Bialystok

Fish spoko spoko tongue.gif heeeeeee laugh.gif teraz ja sie posmieje biggrin.gif gdy pierdolne r1.gif do przodu KAKA bez skrecania biggrin.gif albo wejde komus do bramki Krysia biggrin.gif, oczywiscie circle.gif na Karima tez bedzie a skoro w ta gre nie da sie wygrywac w dobrym stylu trzeba grac jak inni smile.gif i chuj laugh.gif widzimy sie na miejscu wink.gif

I PLAY REAL M SO KONAMI AND RANDOM FUCK YOU HAHAHHAAH biggrin.gif

Ten post został edytowany przez =Mortis=: Feb 19 2010, 10:12

+Quote Post
FishBone
post Feb 19 2010, 11:20
Post #43

CYTAT(19kamileq91 @ Feb 19 2010, 06:40) *
Heh Brazylia to nie lepsze cyborgi tongue.gif Wiec ban na Brazylię tez nikomu by nie zaszkodził

Dla mie pasuje. Real za Brazylie to uczciwa transakcja wink.gif - dodamy do tego jeszcze Barce i wszyscy sie ciesza biggrin.gif

CYTAT(=Mortis= @ Feb 19 2010, 08:10) *
Fish spoko spoko tongue.gif heeeeeee laugh.gif teraz ja sie posmieje biggrin.gif gdy pierdolne r1.gif do przodu KAKA bez skrecania biggrin.gif albo wejde komus do bramki Krysia biggrin.gif , oczywiscie circle.gif na Karima tez bedzie a skoro w ta gre nie da sie wygrywac w dobrym stylu trzeba grac jak inni smile.gif i chuj laugh.gif widzimy sie na miejscu wink.gif

I PLAY REAL M SO KONAMI AND RANDOM FUCK YOU HAHAHHAAH biggrin.gif

Ok w takim razie i ja odpalam Rea1, musze tylko do Rysia zadzwonic i wziac od niego kilka cennych wskazowek co do stylu gry kosmitami biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif HALA MADRID!!!

Ten post został edytowany przez FishBone: Feb 19 2010, 11:23

+Quote Post
Chlebek
post Feb 19 2010, 11:52
Post #44

Użytkownik nr: 4,354
Zespół: Futbol Club Barcelona

CYTAT(FishBone @ Feb 19 2010, 12:20) *
Ok w takim razie i ja odpalam Rea1, musze tylko do Rysia zadzwonic i wziac od niego kilka cennych wskazowek co do stylu gry kosmitami biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif HALA MADRID!!!

Ja to myślę, żeby Rysia zaprosić oficjalnie na turniej (Jakiś tel czy list). On nam pokaże swój styl i jak się gra Real'em smile.gif Jebać Real!

+Quote Post
Kuzma
post Feb 19 2010, 12:04
Post #45

Chłopaki powiem tyle na Podlasiu Real jeszcze nie był na podium i mam nadzieje ze nie będzie ,i ze bez BANA sie obejdzie

+Quote Post
FishBone
post Feb 19 2010, 12:14
Post #46

CYTAT(Kuzma @ Feb 19 2010, 10:04) *
Chłopaki powiem tyle na Podlasiu Real jeszcze nie był na podium i mam nadzieje ze nie będzie ,i ze bez BANA sie obejdzie

No ale wszystko przeciez wyjasnione nie???
Tym razem nie ma mozliwosci zeby Rea1 nie byl na podium biggrin.gif gdyz wszyscy nimi gramy biggrin.gif

+Quote Post
=Mortis=
post Feb 19 2010, 12:32
Post #47

=The Best FanS=

Użytkownik nr: 373
Klan: jebac fatum i pecha !!!!!!
Zespół: Jagiellonia Bialystok

HALA MADRO kolo dworca biggrin.gif heeeeeeeeeeeeeeee laugh.gif trenuj Andrzej Realem bo Kaka i Krysia sie o ciebie pytali hahah
cel na turnieju : jak najmniej skrecac i jak najwieksza ilosc bramek z dupy i circle.gif i jedziemy biggrin.gif

czy real moze przegrac ???? laugh.gif huh.gif laugh.gif

+Quote Post
FishBone
post Feb 19 2010, 12:39
Post #48

CYTAT(=Mortis= @ Feb 19 2010, 10:32) *
HALA MADRO kolo dworca biggrin.gif heeeeeeeeeeeeeeee laugh.gif trenuj Andrzej Realem bo Kaka i Krysia sie o ciebie pytali hahah
cel na turnieju : jak najmniej skrecac i jak najwieksza ilosc bramek z dupy i circle.gif i jedziemy biggrin.gif

czy real moze przegrac ???? laugh.gif huh.gif laugh.gif

Moze HALA WIADRO??? biggrin.gif pierwsza zasadnicza zasada jaka tylko może być najjasniejsza wszystkim graczom: Rea1em nie trzeba trenowac biggrin.gif

Mimo wszystko ja troche poskrecam biggrin.gif do tego poprzepycham biggrin.gif no i ewentualnie powrzucam - ale tylko dla Wrzutków Menów

+Quote Post
Odiszek
post Feb 19 2010, 16:31
Post #49

Użytkownik nr: 4,734
Zespół: JUVENTUS

Panowie spokojnie nie jarać się tak tym realem

El Capitano i wszystko jasne smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

+Quote Post
19kamileq91
post Feb 19 2010, 16:55
Post #50

Użytkownik nr: 4,349
Klan: DTW
Zespół: REAL MADRYT

CYTAT(FishBone @ Feb 19 2010, 10:39) *
Moze HALA WIADRO??? biggrin.gif pierwsza zasadnicza zasada jaka tylko może być najjasniejsza wszystkim graczom: Rea1em nie trzeba trenowac biggrin.gif

Mimo wszystko ja troche poskrecam biggrin.gif do tego poprzepycham biggrin.gif no i ewentualnie powrzucam - ale tylko dla Wrzutków Menów

hahah moze i nie trzeba... Ja moge grac Realem bez Ronaldo bo troche wkur***wia mnie jego fryz hahahaha

+Quote Post

9 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6th September 2010 - 13:19
statystyka