klan |
![]() ![]() |
klan |
May 7 2009, 12:48
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: 8-March 09 Skąd: Wojkowice Użytkownik nr: 4,279 |
GANJA SKŁAD
BOBINIO GANJA SKLAD napiszcie ile gdzie trzeba wplacic |
|
|
|
May 7 2009, 15:08
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 186 Dołączył: 23-October 06 Użytkownik nr: 49 Klan: Antybazyle Zespół: Francja,Barcelona ,playstation3 ht , |
Na razie nie ma turniejów wiec nie musisz sie spieszyć bo dajże 5zl bylo w tamtym sezonie byla to opłata na caly sezon nie wiem jak będzie teraz. Opłatami zajmuje się Beethoven (ale ostatnio siedzi w kasynie ;p i ciezko go spotkać hehe ) wiec trenuj z ekipą bo chyba dopiero w pes10 zacznie sie sezon a to dopiero za pół roku
|
|
|
|
May 7 2009, 15:20
|
|
![]() Górnik Zabrze Grupa: Użytkownik Postów: 3,700 Dołączył: 22-October 06 Skąd: Pilchowice Użytkownik nr: 16 Klan: Klan SG ! Zespół: Tylko Górnik |
Skoro już na taki temat sie wypowiadacie to ja chciałem powiedzieć , że opłaty klanowe i tak nie wypaliły bo nie ma obiecanej kasy na pucharki , opłaty klanowe były na jeden sezon także skoro na jeden sezon i nie wypaliły to chciałbym aby wszystkie klany miały znowu równouprawnienia , jeśli tak sie nie stanie to znaczy , że ktoś tu jakieś klany dyskryminuje i tyle .
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6th September 2010 - 12:34 |