Dyskusje na temat składek klanowych, wszystko na temat składek klanowych ;) |
![]() ![]() |
Dyskusje na temat składek klanowych, wszystko na temat składek klanowych ;) |
Dec 23 2007, 22:27
|
|
![]() Imperator Grupa: Użytkownik Postów: 1,861 Dołączył: 23-October 06 Użytkownik nr: 55 Klan: TEAM7 Zespół: Chelsea |
Skladki bedą uznawane do konca lutego zaraz, zaraz, to znaczy, że jak ktoś założy klan w marcu to już nie przystąpi?? jeszcze raz powtarzam, wpłatę można dokonać w dowolnym momencie z tym, że punkty będą liczone dla klanu od momentu wpłaty nie uwzględniając wstecznych turów, to chyba najlepsze rozwiązanie, |
|
|
|
Dec 24 2007, 12:57
|
|
![]() Grupa: Użytkownik Postów: 223 Dołączył: 23-October 06 Skąd: Czestochowa/Opole Użytkownik nr: 67 Klan: Team Delta Zespół: Inter & Argentyna |
Mam rozumieć ze turnieje przed ogloszeniem skladki nie beda liczone do rankingu klanowego nawet jesli dokonamy stosownej wpłaty teraz?
|
|
|
|
Dec 24 2007, 15:26
|
|
|
Grupa: Radni Postów: 1,019 Dołączył: 23-October 06 Skąd: Zagorze Użytkownik nr: 52 Klan: Delta/Renshu Zespół: Valencia |
zaraz, zaraz, to znaczy, że jak ktoś założy klan w marcu to już nie przystąpi?? jeszcze raz powtarzam, wpłatę można dokonać w dowolnym momencie z tym, że punkty będą liczone dla klanu od momentu wpłaty nie uwzględniając wstecznych turów, to chyba najlepsze rozwiązanie, No raczej nie,wtedy 42 pkt czy tam nawet wiecej przepadło by Wildzie za Koszalin Tak jak napisał Tomini,klany maja czas na wpłate np do lutego.Klany które wpłaca pozniej bedą miały naliczane od momentu wpłaty.Innej wersji nie widze, Wesołych Swiąt. |
|
|
|
Dec 24 2007, 15:38
|
|
![]() Imperator Grupa: Użytkownik Postów: 1,861 Dołączył: 23-October 06 Użytkownik nr: 55 Klan: TEAM7 Zespół: Chelsea |
No raczej nie,wtedy 42 pkt czy tam nawet wiecej przepadło by Wildzie za Koszalin Tak jak napisał Tomini,klany maja czas na wpłate np do lutego.Klany które wpłaca pozniej bedą miały naliczane od momentu wpłaty.Innej wersji nie widze, Wesołych Swiąt. nie, nie nie wg mnie to też bez sensu. Koszalin, Grajewo, Szczytna zostały już podliczone i tak zostanie, niezależnie od tego czy klan wpłacił czy nie, ponieważ wtedy składki były niewymagalne, potraktujmy to jako swojego rodzaju promocję, proponuję Szubin policzyć jeszcze na takiej samej zasadzie jako promocję, bo nie wszyscy zdążą z wpłatami. Na wodzisław i późniejsze tury będzie już wymagana zaksięgowana wpłata aby tur był liczony. Jeśli jakiś klan nie zdąży do wodzia z przelewem to punkty z wodzia przepadają, potem ich już nikt nie doliczy, to chyba najmniej kontrowersyjna metoda i zarazem jak najbardziej sprawiedliwa, w przyszłym roku, będzie można zrobić tak, że np. składki będą zbierany np. do końca października na następny sezon, ten musi być szczególny, ale ogólnie idea rady ze składkami klanowymi bardzo mi się podoba, |
|
|
|
Dec 24 2007, 16:15
|
|
![]() Górnik Zabrze Grupa: Użytkownik Postów: 3,700 Dołączył: 22-October 06 Skąd: Pilchowice Użytkownik nr: 16 Klan: Klan SG ! Zespół: Tylko Górnik |
nie, nie nie wg mnie to też bez sensu. Koszalin, Grajewo, Szczytna zostały już podliczone i tak zostanie, niezależnie od tego czy klan wpłacił czy nie, ponieważ wtedy składki były niewymagalne, potraktujmy to jako swojego rodzaju promocję, proponuję Szubin policzyć jeszcze na takiej samej zasadzie jako promocję, bo nie wszyscy zdążą z wpłatami. Na wodzisław i późniejsze tury będzie już wymagana zaksięgowana wpłata aby tur był liczony. Jeśli jakiś klan nie zdąży do wodzia z przelewem to punkty z wodzia przepadają, potem ich już nikt nie doliczy, to chyba najmniej kontrowersyjna metoda i zarazem jak najbardziej sprawiedliwa, w przyszłym roku, będzie można zrobić tak, że np. składki będą zbierany np. do końca października na następny sezon, ten musi być szczególny, ale ogólnie idea rady ze składkami klanowymi bardzo mi się podoba, Oczywiscie rozumiem ze do rankingu wszechczasow klanow punkty bedą dodawane , jesli ktos nie oplaci klanu to oczywiscie nie bedzie mial punktow liczonych do rankingu PES 2008 . Luki dobrze mysle ?? I jak by byla mozliwosc przeniesienia do innego tematu postow w ktorych nie ma skladow tylko inne dyskusje to bylbym wdzieczny . Ten temat jest tez z myslą o latwiejszym liczeniu klanow do rankingu . Pomysl Brata jest ok , to pozwoli nam wszystko szybko zakonczyc . Oczywiscie Szubin liczymy , jesli bedzie rankingowy oczywiscie |
|
|
|
Dec 24 2007, 16:20
|
|
![]() Redtube Fan! Grupa: Radni Postów: 1,690 Dołączył: 23-October 06 Skąd: Bielsk Podlaski Użytkownik nr: 89 Klan: Asian Schoolgirls Zespół: Charmane Star & Rhylee Richards |
OK propozycja Brata jest dla mnie najrozsądniejsza (odbyte tury + Szubin traktowane beda jako promocja
Zordan |
|
|
|
Dec 24 2007, 16:23
|
|
|
Latające Scyzoryki - więcej niż klan ! Grupa: Moderatorzy Postów: 1,255 Dołączył: 18-November 06 Skąd: Grajewo Użytkownik nr: 293 Klan: Latające Scyzoryki Zespół: FCB, ManU |
Zamiast do tematu o pracy rady turniejowej przeniosłem posty tutaj. Myślę, że jest OK
|
|
|
|
Jan 7 2008, 12:02
|
|
![]() Górnik Zabrze Grupa: Użytkownik Postów: 3,700 Dołączył: 22-October 06 Skąd: Pilchowice Użytkownik nr: 16 Klan: Klan SG ! Zespół: Tylko Górnik |
Pamietajcie ze zbliza sie turniej w Wodzislawiu , tylko Latające Scyzoryki jak narazie wplacily skladke klanową
Jesli tak zostanie nie bedzie liczenia punktow do rankingu klanow |
|
|
|
Jan 7 2008, 14:20
|
|
|
Grupa: Radni Postów: 1,019 Dołączył: 23-October 06 Skąd: Zagorze Użytkownik nr: 52 Klan: Delta/Renshu Zespół: Valencia |
Wilda postara sie wpłacic na dniach.
|
|
|
|
Jan 7 2008, 14:25
|
|
![]() Wroc?aw <serducho> Grupa: Użytkownik Postów: 1,017 Dołączył: 22-October 06 Skąd: Wroc?aw Użytkownik nr: 17 Klan: Inkwizycja Zespół: Milan , Włochy |
Inkwizytorzy zapłacą na turnieju
|
|
|
|
Jan 10 2008, 20:07
|
|
![]() Redtube Fan! Grupa: Radni Postów: 1,690 Dołączył: 23-October 06 Skąd: Bielsk Podlaski Użytkownik nr: 89 Klan: Asian Schoolgirls Zespół: Charmane Star & Rhylee Richards |
hmmm...tylko 3 klany beda walczyły o pkt na turnieju w Wodzisławiu Ślask. ?
|
|
|
|
Jan 10 2008, 23:15
|
|
![]() Wroc?aw <serducho> Grupa: Użytkownik Postów: 1,017 Dołączył: 22-October 06 Skąd: Wroc?aw Użytkownik nr: 17 Klan: Inkwizycja Zespół: Milan , Włochy |
4 ... bo my płacimy na turnieju
|
|
|
|
Jan 10 2008, 23:19
|
|
|
|
|
|
Jan 13 2008, 16:09
|
|
1. Latające Scyzoryki (Harry92, Bysiek, kOnjad, Symeniuk),
2. Team 7 (Brat, Bogee, Macieq, Margiel, Mysza), 3. Mince Squad (Szejker, Key, Młody, Misieq, Adam-y, Ronbalto, Muchas, Koza, Karpiu, kurak), 4. Omega Klan (Ryba, Ore, Grabek), 5. Antybazyle (Beethoven, Diablo, Majcher, Tomini, TomekOST), 6. Inkwizycja (Bolek, JulJan, Codo, Herbi, ?, ?, ?, ?), 7. Szostak Clan (Szostak, Seba Fijałkowski, Artur Fijałkowski, Brachu, Kemik, Adakk, Szczurek, ?,?,?,? A wiec Koza jak bedziesz liczyl klanowke za Wodzislaw to wyzej masz zgloszone klany . |
|
|
|
Jan 14 2008, 21:26
|
|
|
Ehhh Crono miał wpałacic pieniadze a jeszcze tego nie zrobił...Dorwe go dzis/jutro i kasa powinna byc na koncie nie długo.Mam nadzieje ze nie bedziemy zaczynac z 0 bilansemi i nie zostanie nam podliczony Wodzisław...
|
|
|
|
Jan 14 2008, 21:39
|
|
Ehhh Crono miał wpałacic pieniadze a jeszcze tego nie zrobił...Dorwe go dzis/jutro i kasa powinna byc na koncie nie długo.Mam nadzieje ze nie bedziemy zaczynac z 0 bilansemi i nie zostanie nam podliczony Wodzisław... ohh jestes w radzie i zadajesz głupie pytania...wałkowalismy juz to pare razy...pkt jakie zdobyliscie zosatana na waszym koncie, lecz Wodzisławia nei mozemy juz wam policzyc... |
|
|
|
Jan 14 2008, 23:23
|
|
niebawem nastąpi reorganizacja klanowego forum,
klany, które nie przystapiły do rankingu będa musiały ustąpić miejsca tym, które zdecydowały się na wpłatę, na głównym pozostaną tylko tzw. rankingowe klany, pozostały niestety zejdą do niższego subforum. Może to zdopinguje kilka ekip aby poczuły ducha rywalizacji i przystapiły do rozgrywek, pozdrawiam |
|
|
|
Jan 14 2008, 23:45
|
|
|
|
|
|
|
Jan 15 2008, 00:03
|
|
|
Wkretka w pesa 2010 ^^ Grupa: Użytkownik Postów: 1,526 Dołączył: 13-December 06 Skąd: Wrocław! Birmingham. Użytkownik nr: 404 Klan: Inkwizytor! Zespół: To więcej niż klub ! VeB! |
jakie nie liczenie wodzisławia, wszystko miało być liczone normalnie do końca lutego miał być termin ostatnich wpłat - troche mnie nie było i takie rzeczy ? Kto o tym decyduje, prosze o wyjaśnienia na gg lub tutaj.
|
|
|
|
Jan 15 2008, 09:54
|
|
jakie nie liczenie wodzisławia, wszystko miało być liczone normalnie do końca lutego miał być termin ostatnich wpłat - troche mnie nie było i takie rzeczy ? Kto o tym decyduje, prosze o wyjaśnienia na gg lub tutaj. Bo gdybys byl na bieżąco Fiuus , to wiedzialbys co ustalilismy Brat ja postaram sie dzis z kazdym liderem klanu porozmawiac o skladkach i upewnic sie czy napewno niektorzy to olewają . |
|
|
|
Jan 15 2008, 10:04
|
|
![]() Inter rox Inter for ever Adriano is the man Grupa: Użytkownik Postów: 1,279 Dołączył: 21-October 06 Skąd: Wuwua Użytkownik nr: 5 Klan: Renshu Klan from Poland Zespół: Downa |
ohh jestes w radzie i zadajesz głupie pytania...wałkowalismy juz to pare razy...pkt jakie zdobyliscie zosatana na waszym koncie, lecz Wodzisławia nei mozemy juz wam policzyc... To rzeczywiście nie ma sensu się w to bawić, "nie możemy juz wam policzyć "- hah Szkoda że ominęła mnie dyskusja o formę składek , bo widzę że niezłe hafty tu się dzieją. Członek klanu pojedzie na 2 tury na których z różnych przyczyn nie może być lider odpowiedzialny za finanse, to zajebiemy punkty klanowi , bo tak - kolejna decyzja mojej kochanej rady( teraz u Bogeego ban na druzyny nie jest czyms co przeszkadza w rankingowosci(poznan?) , Moze rada zdecyduje kto wygra ranking klanowy i indywidualny po ch jakieś zwody uszami , i pośrednie decyzje |
|
|
|
Jan 15 2008, 10:13
|
|
To rzeczywiście nie ma sensu się w to bawić, "nie możemy juz wam policzyć "- hah Szkoda że ominęła mnie dyskusja o formę składek , bo widzę że niezłe hafty tu się dzieją. Członek klanu pojedzie na 2 tury na których z różnych przyczyn nie może być lider odpowiedzialny za finanse, to zajebiemy punkty klanowi , bo tak - kolejna decyzja mojej kochanej rady( teraz u Bogeego ban na druzyny nie jest czyms co przeszkadza w rankingowosci(poznan?) , Moze rada zdecyduje kto wygra ranking klanowy i indywidualny po ch jakieś zwody uszami , i pośrednie decyzje Oj , Gawelku ile tygodni bylo czasu na przelanie pieniązkow na konto Beeha ?? Tego nie trzeba na turnieju robic , napewno nie jeden zawodnik Wildy czytal co ustalilismy , Jakos Mince squad i Latające Scyzoryki problemu z tym nie mieli . Poznan nie byl liczony rowniez z innych powodow , przewazający to oczywiscie kupowanie miejsc w pucharowce No tak tam tez zabralismy Tobie punkty |
|
|
|
Jan 15 2008, 10:16
|
|
|
Grupa: Postów: 0 Dołączył: -- Użytkownik nr: 0 Klan: Gałka Team Zespół: ACMilan, Włochy (R.Baggio) Ostrzeżenia: (0%)
|
Tomini jaki Ty się bojowy zrobiłeś
|
|
|
|
Jan 15 2008, 11:37
|
|
|
Oj , Gawelku ile tygodni bylo czasu na przelanie pieniązkow na konto Beeha ?? Tego nie trzeba na turnieju robic , napewno nie jeden zawodnik Wildy czytal co ustalilismy , Jakos Mince squad i Latające Scyzoryki problemu z tym nie mieli . Poznan nie byl liczony rowniez z innych powodow , przewazający to oczywiscie kupowanie miejsc w pucharowce No tak tam tez zabralismy Tobie punkty Tak,tylko Crono miał jechac do Wodzisławia i dac do reki pieniadze.W piatek wieczór mowi ze nie moze pojechac bo cos mu wypadło....Wychodzi na to ze czekalismy ile to pkt ugramy w na tym turnieju i od tego zalezało czy wyslemy kase haha.Pozatym nie liczcie tych dwóch klanów bo beeth zgłosił dopiero w Niedzielę o 14 wpłate!!!! |
|
|
|
Jan 15 2008, 11:47
|
|
Luki ale jesli wplacicie na dniach to mysle ze nikt wam problemow robil nie bedzie
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6th September 2010 - 12:52 |